+36 30/219-9100 ajanlatkeres@cleano.hu

Idén is jön Magyarország legnagyobb autó-, motor- és tuning show-ja, az AMTS március 22-24. között a Hungexpóra. Gyere, és találkozz velünk!

Várunk szeretettel minden autómosó, ipari gépmosó, motormosó és biciklimosó iránt érdeklődőt az A pavilon 49-es standjánál!

Miért érdemes meglátogatni minket? 

  • Ha szeretnél befektetni, de eddig nem találtad meg a számodra megfelelő kimagaslóan jövedelmező, de egyszerre biztonságos befektetést, akkor az autómosó beruházás pont neked való! Gyere el standunkhoz, ismerj meg minket, berendezéseinket, és azt, hogy mit tartogat számodra ez a lehetőség! 
  • Rengeteg újdonsággal készülünk, és elhozzuk nektek egyik prémium önkiszolgáló berendezésünket, hogy élőben is megnézhessétek kívül-belül 
  • Kiemelt akciókkal, kedvezményekkel készülünk a kiállítás ideje alatt. Sőt! A megrendelésekhez választható ajándék kiegészítő berendezésekkel kedveskedünk. 
  • Részletesen megismerheted teljeskörű szolgáltatásainkat, egyedi rezsicsökkentő megoldásainkat és egyedi mosó design lehetőségeinket 
  • Személyes konzultációra is lehetőséged lesz tapasztalt kollegáinkkal, ahol felteheted kérdéseid. Ha biztosra szeretnél menni, foglalj időpontot!
  • Rajzversennyel is készülünk a gyerekek számára, ahol értékes játékot fogunk kisorsolni 
  • Több, mint 1.000 nemzetközi autókülönlegességet csodálhatsz meg a kiállításon, nem is beszélve a sokszínű programokról! 

Nyerj páros belépőt a Cleanowash-tól! 

Játssz Facebook oldalunkon március 18.-ig, és írd meg kommentbe, szerinted idén milyen újdonsággal készülünk! Kommentelőink között kisorsolunk egy egész napos páros belépőt az AMTS-re! 

Tavaly látogatóink megtekinthették kefés autómosó újdonságunkat! Vajon idén milyen mosókkal készülünk még? 

Szeretettel várunk az AMTS-en, ne hagyd ki ezt a felejthetetlen élményt! Ismerj meg minket személyesen, tapogasd meg legújabb mosó újdonságainkat, és fedezd fel az autómosók csodás világát!