Kefés mosóberendezések, mosóutcák

 

A legtökéletesebb tisztítási eredményt a kefék segítségével ez a berendezés garantálja.  Választható 2, 3, 5 kefés kivitelben 5-8 programmal, hideg és forró viasz, ozmózis, a cseppmentes száradásért. Egy átlagos alapmosás maximum 8 percet vesz igénybe.

A folyamatos üzemelés miatt épületben célszerű elhelyezni.

A tévhittel ellentétben a kefe nem karcol! Forduljon hozzánk, hogy ezt bizonyítsuk!

 • Kulcsrakész szolgáltatás (tervezés, engedélyeztetés, beüzemelés)
 • Bővíthető programokkal
 • Gyors, minőségi eredmény
 • 1 év teljes körű garancia, amely további 1 évre meghosszabbítható

Egyedi igények, méretek megvalósítása

 

pulse_2s

 

Hiszem, ha látom!

Kell, hogy legyen oka!

A megvalósítást egy hatékony kereskedelmi szervezet végzi, akik magasan képzett mérnökökkel és mindig naprakész felszerelésekkel, szerszámokkal biztosítják a széles körben elterjedt szolgáltatást az ügyfeleknek. Több ezer mosás után is ugyanolyan szolgáltatást nyújt, mintha először lenne használva A MIX az új PULSE 2S-el új paraméterekkel kínálja a minőség fogalmát.

Áttekintés:

 • Új, modern design
 • Széles mosási kapacitás
 • Horganyzott szerkezet, rozsdamentes acél csavarokkal
 • Kerék-mosó és állítható dőlésszög
 • Optimalizált és fókuszált speciális mosókefék
 • Különleges, nagy hatékonyságú bogár eltávolító program
 • Nyomásszabályzó
 • Rozsdamentes acélból készült, vízszintes, 3 helyzetű szárító
 • Optimalizált, precíz függőleges szárítók
 • Speciális kialakítású nyomtáv. könnyen telepíthető
 • Érintőképernyős kezelőfelület
 • Új MIX-FOAM kefék új járművekhez tervezve

A gazdasági fejlesztések során a mozgó alkatrészek rengetegszer be lettek indítva ezzel szimulálva a sokszori használatbavételt. Kompakt, erős szerkezet mely megfelel a környezet adta feltételeknek.

 

pulse_2s_002

Szerkezet:

pulse_2s_003A rendkívül merev és bonyolult szerkezet öt moduláris elemből áll amelyet rozsdamentes csavarok tartanak össze. A horganyzott lemezekből készített modern design-ú szerkezet korlátozza a hajlíthatóságot és a hegesztést. A 445° C galvanizáló fürdő védi a szerkezetet a korróziótól. Szükséges tekintettel lenni a gép élethosszára és így elérni a maximális teljesítményt ár/érték arányban. A meleg galvanizálás sok éves védelmet nyújt a korrózióval szemben és annak érdekében, hogy növeljék a tartós védelmet a MIX Duplexpulse_2s_004 rendszerű festékkel is bevonja a szerkezetet. Ez a kettős védelem a kiválasztott legmegfelelőbb festékkel ellenállást biztosít akár még a legagresszívabb környezetben is.
A szerkezet lehetővé teszik akár 2450mm szélességű alkalmatosság mosását is.

Előnyök

Mivel a szerkezet galvanizált a MIX garantálja a rozsda elleni védelmet minimum 7 évre.

 

Lehetőségek

A keret szabványos színe szürke RAL 9006. Ám igény szerint választható akármelyik szabvány szerinti színben.pulse_2s_005

pulse_2s_006

 

 

 

 

 

Az alap modul

Az alapmodul kialakítása kifejezetten a statikus és a mozgó elemek terhelésének elnyelésére lett tervezve, amelyek szükségesek a mosó stabil megtartásához. A rendkívüli torziós merevség lehetővé teszi a mosókefék és a sínek hosszú élettartamát.

A mosókeféket súlycsökkentett fogaskerekek működtetik, amely közvetlen kontaktban vannak a mosótárcsákkal és egy inverteres hajtómotorral, ami indítja és fékezi őket. a kerekek nagy átmérőjűek és nagy ellenállású acélból készültek, hogy nagy fordulatszámot és hosszú élethosszt garantáljanak.
A mosókefék összes része úgy lett kialakítva, hogy könnyen szétszedhető/összerakható legyen az esetleges karbantartási műveletek folyamán.

A nagy ellenállású acélsín különleges „Decauville” típusú.

Az összefogó lemezek optimalizálva lettek mind a mosó elemeinek összefogására mind a földhöz való rögzítésre. A segédelemek lehetővé teszik a mosó vizének elvezetését a betonpadlóba süllyesztett csatornákba. Az felborulást gátló elemet a telepítés végén helyezik el a lábak végén.

Lehetőségek
A létesítmény 4 különböző magasságra állítható be
-2,30 m

-2,60 m

-2,80 m

-3,10 m

A különböző magasságok eléréséhez hosszabbító elemek vannak beépítve az alap modul és a mosókefék tartóoszlopai közé.

pulse_2s_007

A Sín

A sínek tűzi horganyzottak, alaphosszuk 9 m ám bővíthető 12 m-ig. Nyomtávjuk vagy 2500 mm vagy 2850 mm.

 

 

 

pulse_2s_008-001

 

 

 

 

 

 

 

 

A felső kefe

A felső kefe a két tartóoszlop között helyezkedik el különleges leesés gátló profillal.

Ezt támasztják alá a poliuretán , személyre szabott övek amik ellenállnak a nedvességnek, zsíroknak, olajoknak ózonnak és UV sugárzásnak.

Egy egyszerűsített rendszer bilincsek és perforált csavarok nélkül, könnyen mozgatható lapos övekkel lecsökkentik a szerviz idejét.
Az emelést/ süllyedést egy speciális hajtómotor végzi aminek nagy a gyorsulása ám kicsit a beépített teljesítménye. Ez a motor szintén inverteres.

A kefék a munkafelületre gyakorolt nyomását egy precíz érzékelő rendszer figyeli, amellyel vezérelve van a vízszintes mosókefe.

A kefék forgató motorja oly módon lett kialakítva hogy ellenálljon a magas nyomású víznek illetve a vegyszereknek. Egy automata alap program ügyeli a folyamatokat és vészhelyzet esetén leállítja a gépet.

Lehetőségek

A rendszer a következő kefékkel használható

 • Mix-foam
 • Flat light
 • Textil

MIX-FOAM – Új fejezetett nyitott a kefék történetében, mivel négyszer könnyebb, mint a hagyományos mosókefék. Ezzel biztosítja a jármű festésének sértetlenségét.

FLAT LIGHT – A korábbi kialakítási gondolatokat megtörte az ötször szélesebbre épített berendezés. Hála a levegő buborékos technikának a szerkezet nagyon könnyű. Élethossza viszont korlátolt.

TEXTIL – Nagyon ellenálló nemezelt, vízlepergető hatása a sok használat hatására csökken, emiatt a kefék nehezebbek, lassabbá válnak.

pulse_2s_009

Az oldal kefék

A MIX által tervezett, új prizmás rendszernek köszönhetően a mosókefék sokkal stabilabbak. Dinamika, gyorsaság és precíz munka jellemzi. Az jármű és a prizmás rendszer közötti kapcsolat egy stabilizáló rendszer, ami segítségével a kefék forgó mozgása stabilabb így csökkentve a vibrálást mosások közben.

pulse_2s_018

Csúszó, gördülő kocsikat alkalmazva kiváló a teherbírása, merev, nagy sebességű, alacsony a kopása, minimális a kenés és így sima. Rájöttünk, hogy ha a csapágyakat techno- polimerre cseréljük simább gördülést tudunk biztosítani. Ellentétben a golyós csapágyakkal a „ high tech” polimer csapágyakba egy szilárd kenőanyagot kevertek, így az anyag súrlódási együtthatója csökkent, ezzel növelve az alkatrészek élettartamát.

A kefe nyomásának csökkentésével a karosszéria védve van, mivel a rendszer kontrollál minden függőleges és vízszintes mozgást.

pulse_2s_010

A vízszintes szárító

Az elegancia és a levegő fújásának finomsága egy profi kombinációt alakít, ami a tető szárítását könnyen és optimális eredménnyel végzi el. Rozsdamentes acél szerkezetben az új duplagyűrűs védelmi rendszernek köszönhetően garantált az összetett akadályok legyőzése mint például egy a tetőre rögzített pótkerék off-road járműveknél. A szárító kialakításának köszönhetően befúj az autó hajlataiba, így növelve a szárítás hatékonyságát. Alátámasztása poliuretán anyagból készült, amik ellenállnak a nedvességnek, zsíroknak, olajoknak, ózonnak és UV sugárzásnak.

A vízszintes szárítóra a következő elemeket lehet felszerelni

 • Polírozás utáni védőhabot
 • Védőkemikáliákat

pulse_2s_011

A Kerékmosók

A kerékmosó kefék magassága a járműhöz alkalmazkodik. Mozgásával a jármű kerekének minden apró részletét elér még a kis átmérőjű réseket is. A két darab mosókefe egy speciális detektorral van ellátva a kerekek felmérése végett. A mosás i ciklus alatt a kefék fordulatszáma lecsökken és mozgással felméri a kerék szélességét. Ez biztosítja a nagyobb kerék-keresztmetszetű járművek mosását.

pulse_2s_017

Speciális polietilén anyaga végett könnyen mozgatható az egész kerékmosó szerkezet így akár egy 20”-os kerék is mosható vele.

Opciók:

 • tárcsamosó vegyszer
 • 80 bar-os kefébe épített magas nyomású pumpa a felnik takarításához 40l/min v. 80l/min

 

 

Kémiai anyagadagoló Fő rendszer

A mosás elvégzéséhez szükség van kémiai anyagokra amiket a Mix által kifejlesztett vegyszer adagolók juttatnak a mosási felülethez a tartálytól. Az anyagot elszívó csövek kialakításuknak köszönhetően könnyen csatlakoztathatók a rendszer egyes elemeihez. Akár 20l-es tartály is elfér a belsejében.

pulse_2s_015

Opciók:

 • távkapcsoló az adagoló rendszerhez
 • Alacsony rizikó a kémiai anyagok miatt
 • kifogyást jelző berendezés
 • Modem vagy GSM rendszer

pulse_2s_013

Elektromos kapcsolószekrény

Garantált a biztonság és a funkció ellátása. Helytakarékos, kis méretű kommunikációs rendszerének és jeladó/vevőnek köszönhetően az elektromos szekrény alkalmazkodik a mosóegység egyszerű, letisztult designjához. Jó kapcsolatot ápolunk a Siemens céggel így garantált a biztonságos, profi kialakítású rendszer.

Opciók:

 • Távolsági diagnosztikai rendszer (GSM-en keresztül)
 • A rendszer ellátható saját magát diagnosztizáló rendszerrel

Operációs (programválasztó) panel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pulse_2s_014-001

 

Kezelőpanel

Úgy lett megtervezve hogy akár -20 fokban is működjön, de akár 60 fokban is. Kijelzője szintén az ilyen viszonyokhoz lett alakítva illetve egy UV védő borítást is kapott. IP65 diplay-e tűrőképes a vizes és párás környezetekkel szemben. A TFT display LED Alsó világítással könnyűvé teszi a mosási program kiválasztását.

 

 

 

Pulse 4s 

pulse-4s-frontale-300x283

A Pulse 4s a MIX első olyan mozgó mosóberendezése amely mozgatható adagolókkal van ellátva, ami újdonság ebben a kategóriában. Hidrokinetikus mozgatórendszerével a MIX egy igen hatékony és jó mozgási funkciókkal ellátott mosóegységet hozott létre. A kevesebb állásidő és a nem tervezett leállások elkerülése volt az elsődleges célkitűzés. Ilyen tulajdonságaival a Pulse 4s egy ipari mosógép feladatait is el tudja látni.

 

A Pulse 4s rendszer paraméterei: Attraktív és modern design

 • Kiterjedt mosási felület
 • A szerkezet meleg-galvanizált
 • Állítható dőlésszögű kerék mosó
 • Optimalizált, hatékony felnimosó
 • MIX-FOAM kefék
 • auto adaptív vertikális felnimosó
 • nyomásszabályozóval ellátott kefék amelyek ügyelnek a vonóhorgokra és a lökhárítókra
 • vertikálisan állítható oldalsó szórófejek
 • vízszintesen elhelyezett adagolófejek
 • Vertikális szárítófejek
 • Full LED világítás rendszer
 • Jelzőlámpa rendszer
 • Biztonsági fényjelző rendszer
 • érintőképernyős kontroll panel

pulse-4s-2-300x279

Szerkezet

pulse_2s_003-1

A rendkívül merev és bonyolult szerkezet öt moduláris elemből áll amelyet rozsdamentes csavarok tartanak össze. A horganyzott lemezekből készített modern design-ú szerkezet korlátozza a hajlíthatóságot és a hegesztést. A 445° C galvanizáló fürdő védi a szerkezetet a korróziótól. Szükséges tekintettel lenni a gép élethosszára és így elérni a maximális teljesítményt ár/érték arányban. A meleg galvanizálás sok éves védelmet nyújt a korrózióval szemben és annak érdekében, hogy növeljék a tartós védelmet a MIX Duplex rendszerű festékkel is bevonja a szerkezetet. Ez a kettős védelem a kiválasztott legmegfelelőbb festékkel ellenállást biztosít akár még a legagresszívabb környezetben is.

 

 

 

Az alap modul

pulse_2s_005 pulse_2s_006

 

 

 

 

 

Az alapmodul kialakítása kifejezetten a statikus és a mozgó elemek terhelésének elnyelésére lett tervezve, amelyek szükségesek a mosó stabil megtartásához. A rendkívüli torziós merevség lehetővé teszi a mosókefék és a sínek hosszú élettartamát.

pulse_2s_007

A mosókeféket súlycsökkentett fogaskerekek működtetik, amely közvetlen kontaktban vannak a mosótárcsákkal és egy inverteres hajtómotorral, ami indítja és fékezi őket. a kerekek nagy átmérőjűek és nagy ellenállású acélból készültek, hogy nagy fordulatszámot és hosszú élethosszt garantáljanak.
A mosókefék összes része úgy lett kialakítva, hogy könnyen szétszedhető/összerakható legyen az esetleges karbantartási műveletek folyamán.

 

 

A felső kefe

pulse_2s_008-001

 

A felső kefe a két tartóoszlop között helyezkedik el különleges leesés gátló profillal.

Ezt támasztják alá a poliuretán , személyre szabott övek amik ellenállnak a nedvességnek, zsíroknak, olajoknak ózonnak és UV sugárzásnak.

Egy egyszerűsített rendszer bilincsek és perforált csavarok nélkül, könnyen mozgatható lapos övekkel lecsökkentik a szerviz idejét.
Az emelést/ süllyedést egy speciális hajtómotor végzi aminek nagy a gyorsulása ám kicsit a beépített teljesítménye. Ez a motor szintén inverteres.

A kefék a munkafelületre gyakorolt nyomását egy precíz érzékelő rendszer figyeli, amellyel vezérelve van a vízszintes mosókefe.

A kefék forgató motorja oly módon lett kialakítva hogy ellenálljon a magas nyomású víznek illetve a vegyszereknek. Egy automata alap program ügyeli a folyamatokat és vészhelyzet esetén leállítja a gépet.

A rendszer a következő kefékkel használható

 • Mix-foam
 • Flat light

 

pulse_2s_009

Az oldal kefék

A MIX által tervezett, új prizmás rendszernek köszönhetően a mosókefék sokkal stabilabbak. Dinamika, gyorsaság és precíz munka jellemzi. Az jármű és a prizmás rendszer közötti kapcsolat egy stabilizáló rendszer, ami segítségével a kefék forgó mozgása stabilabb így csökkentve a vibrálást mosások közben.

Csúszó, gördülő kocsikat alkalmazva kiváló a teherbírása, merev, nagy sebességű, alacsony a kopása, minimális a kenés és így sima. Rájöttünk, hogy ha a csapágyakat techno- polimerre cseréljük simább gördülést tudunk biztosítani. Ellentétben a golyós csapágyakkal a „ high tech” polimer csapágyakba egy szilárd kenőanyagot kevertek, így az anyag súrlódási együtthatója csökkent, ezzel növelve az alkatrészek élettartamát.

A vízszintes szárító

059-pulse-2s-arancio-base

Az elegancia és a levegő fújásának finomsága egy profi kombinációt alakít, ami a tető szárítását könnyen és optimális eredménnyel végzi el.

. A szárító kialakításának köszönhetően befúj az autó hajlataiba, így növelve a szárítás hatékonyságát. Alátámasztása poliuretán anyagból készült, amik ellenállnak a nedvességnek, zsíroknak, olajoknak, ózonnak és UV sugárzásnak.

A Kerékmosók

A kerékmosó kefék magassága a járműhöz alkalmazkodik. Mozgásával a jármű kerekének minden apró részletét elér még a kis átmérőjű réseket is. A két darab mosókefe egy speciális detektorral van ellátva a kerekek felmérése végett. A mosás i ciklus alatt a kefék fordulatszáma lecsökken és mozgással felméri a kerék szélességét.

 

Felni mosó berendezés

pulse_2s_011

A mosás ideje alatt fecskendők vegyi anyagokat spriccelnek a tárcsákra amelyek segítik a mosókefék hatásfokát.

 

 

 

 

 

 

 

Vízszintesen elhelyezett adagolófejek

pulse_2s_017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lavacerchiA szárítófejre szerelt fecskendők kémiai védőszereket spriccelnek a jármű tetőfelületére a szárítás ideje alatt.

 

 

 

 

 

 

 

dettaglio-9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kémiai anyagadagoló Fő rendszer

 

pulse_2s_013

 

A mosás elvégzéséhez szükség van kémiai anyagokra amiket a Mix által kifejlesztett vegyszer adagolók juttatnak a mosási felülethez a tartálytól. Az anyagot elszívó csövek kialakításuknak köszönhetően könnyen csatlakoztathatók a rendszer egyes elemeihez. Akár 20l-es tartály is elfér a belsejében.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kezelőpanel

 

pulse_2s_014-001

Úgy lett megtervezve hogy akár -20 fokban is működjön, de akár 60 fokban is. Kijelzője szintén az ilyen viszonyokhoz lett alakítva illetve egy UV védő borítást is kapott. IP65 diplay-e tűrőképes a vizes és párás környezetekkel szemben. A TFT display LED Alsó világítással könnyűvé teszi a mosási program kiválasztását.

Pulse 4S- Pulse HP- Unijet HP    http://www.mixsrl.com/eu/en/pulse-4s/#pulse_hp

Előmosási lehetőség lándzsás mosófejjel. A Mix hidrokinetikus rendszere a mobilis szórófejjel hatékony a nagyobb szennyeződések eltávolítására mielőtt a jármű a mosórendszerbe kerülne. Mindegyik lándzsa 120 bar-on működik és 18 l vizet ad le percenként. Ez a rendszer meleg vízzel dolgozik. A víz melegítése tartályban történik és akár50 celsius fokos vizet is elő lehet állítani.

A szórófejek kialakítása a kívánt mosási hatáshoz vannak kialakítva.

 

 

 

mosoutca_2Csúcsteljesítmény, megbízhatóság és kiváló minőség jellemzi a mosóutcákat, széles szállítótérrel rendelkeznek, mely lehetővé teszi a nagyobb járművek minőségi, alapos tisztítását is.

A mosóutca a legjobb választás, ha az Ön cége nagy autóparkkal rendelkezik, hiszen egy óra alatt 45-60 személyautót képes lemosni. Ez a berendezés a legkorszerűbb a mosóberendezések közül. Választható 2-9 kefés kivitelben 5-8 programmal, egy átlagos alapmosás maximum 7 percet vesz igénybe. Engedély köteles.

 • 45-60 autó 1 óra alatt
 • Könnyű, egyszerű használat
 • Korszerű berendezés
 • Kulcsrakész szolgáltatás (tervezés, engedélyeztetés,beüzemelés)

Vásárolja meg áfamentesen!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet