Kiegészítő berendezések

Egy mosóberendezésnél nagyon fontos a kiegészítő berendezések elhelyezése, ugyanis egy jó minőségű porszívó, törlőkendő automata esetleg egy egyedi illatgenerátor vagy egy hatékony gumifelfújó berendezés elengedhetetlen.

Kizárólag jó minőségű sav és vandálálló berendezésekkel foglalkozunk, melyek a mindennapi használatot is remekül bírják.

A kiegészítő berendezésekkel tovább növelheti mosójának a forgalmát. Az ügyfelek örömmel fogják az Ön mosóját többször választani, hiszen a teljes körű szolgáltatást kaptak, ami miatt elégedetten távoztak.

porszívó berendezés autómosóhoz porszíó berendezés autómosóhozPorszívó berendezéseink, melyek az új öntisztító porszívók. Használatuk során nincs szükség folyamatos porzsák cserére, mert egy ülepítő rendszer segítségével, összegyűjti és tömöríti a felszívott koszt és folyamatosan raktározza egy tartályban. Sav és vadálló kivitelben készülnek, a hosszantartó működésért.

 

törlőkendő autómata autómosóhozA törlőkendő automata berendezés segítségével, egyszerre 4 különböző fajta kendőt tud választani, ami lehet ablaktörlő, műszerfal ápoló, antibakteriális és sima kendő, mely morzsolás álló, nem szakad el.

 

A leillatgenerátor autómosóhozgújabb berendezés, az illatos járművek megoldására. 4 fajta, különböző illatanyaggal, melyet az autó belsejének az illatosítására használhat a vásárlója.

 

 

gumifújó berendezés autómosóhozGumifújó berendezésünk, strapabíró rozsdamentes acélból készült, megvastagított házzal és speciális, kalibrált műszerrel, mellyel vásárlói pontosan tudják a járművük kerekeit felfújni.

 

Ideális szövet és műanyag szőnyegek tisztítására, amelyek hossza max. 55cm lehet. A mosó a pedál lenyomásával indítható. A berendezést elektromos érme elfogadó rendszerrel látta el a gyártó. A fagymentesítő biztosítja a rendszer folyamatos, téli-nyári működését. Az LT 400B baktérium ölő vegyszert kever a mosófolyadékba, ezzel fertőtleníti a szőnyegeket.

Az U2011 porszívóra épülő kombinált berendezés kiegészítőként tartalmazhat vagy egy kerékfújó berendezést nyomásmérővel, vagy egy 1 szagmintás autóillatosítót, vagy mindkettőt egyszerre.
Az U2011 egy fejlett, elektronikus pénzkezelő, és porszűrő rendszerrel ellátott termékcsalád.
Letisztult dizájn, lekerekített formavilág jellemzi. Modern, öntisztító filterrel ellátott porszűrő rendszere egyedülálló kényelmet nyújt karbantartójának.

Karbantartás: az öntisztító filter nem igényel tisztítást, csak a porgyűjtőt kell 15 naponta kiüríteni. A filtert 8 havonta érdemes cserélni.

Kapható fekete ABS, és Rozsdamentes acél fedél borítással is.
Az ajtó elé helyezhető 2 keresztpánt még vandál biztosabbá teszi a berendezést.

Vásárolja meg áfamentesen!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet