Mobil mosóberendezések

mobil mosóberendezések

A Speedy Wash termékcsalád a Bitimec válasza a folyamatosan fejlődő egykefés busz- és kamionmosó berendezések piaci versenyére. Ez a termékcsalád a buszok, kamionok és tankerek mosására specializálódott. Legfőbb előnye a helytakarékosság és a mobilitás, ami által a használata rendkívül rugalmas és szinte bárhol egyszerűen kivitelezhető. A kézi mosással összehasonlítva, a Bitimec elérte, hogy időt és pénzt spórolva játszi könnyedséggel profi tisztítási munkát végezzen nagyméretű járművein. 75%-kal kevesebb mosószert és vizet fogyaszt mint egy átlagos kézi mosó. Egy személy képes egy 18 méteres kamiont vagy buszt lemosni átlagosan 7 perc alatt. Teljes váza rozsdamentes acél. A készülék tartalmaz egy kefe döntő rendszert, amely a kefét 10°-kal megdöntve az effektív mosási szöget 20°-ra javítja, ezzel elősegítve a döntött felületek mosását.

A termékcsalád “Speedy Wash Tank” típusát kifejezetten tankerek mosásához tervezték. Keféje vastagabb, hogy a benyúló részeket is elérje, ám ennek ellenére könnyen irányítható.

mobil mosóberendezések

SW 101ST 220/380/440V; 50/60 Hz

Alapkészülék (opciós tételekkel bővíthető)

A termékcsoport elektromos motorral meghajtott tagja.
Összesen két elektromotor található benne: egy a kefe forgatására szolgál a másik a kefe döntésére. A duális kontroll rendszer (amellyel a kefe forgási iránya vezérelhető) lehetővé teszi, hogy a járművet midkét irányban letisztítsuk, így hatékonyan mossuk a nehezen elérhető sarkokat is. A keret és az alap rozsdamentes acél, korlátlan élettartammal a korrózióval szemben a hegesztéseknél is.
A modell víztartály és akkumulátor nélküli, így a víz- és áramellátást biztosítani kell a munkaterületen.

 

 

mobil mosóberendezések

Speedy Wash A225 , ami a legjobb választás a
hosszan tartó, kültéri munkákhoz

Gyorsmosó, mely tökéletes munkát végez a makacs szennyeződések megszüntetésében.
Belső égésű motor hajtja, így használata csak kültéren megengedett. Irányítását kétoldali kar/joystick illetve a négy sarkon elhelyezett 360° ban elfordulni képes kerekek segítik. Mozgatásáért az eszköz alatt helyet foglaló hajtókerék felelős. Indítását egy elektromotor, meghajtását dízel vagy benzin motor végzi. A keret és az alap rozsdamentes acél, korlátlan élettartammal a korrózióval szemben a hegesztéseknél is. Vegyszeradagoló berendezéssel és számos kiegészítővel rendelhető.
4-6 perc alatt egy busz, kamion gond nélkül lemosható vele.
Vastagkefés verziója a SW Tank.
Kefevastagsága (1600mm) lehetővé teszi tankerek gyors hatékony mosását.

mobil mosóberendezések     A 24 V-os akkumulátoros meghajtású 626 LX gyorsmosó akár 40 tehergépjármű tisztítását is elvégzi egy töltéssel. Csendes működésű és káros anyag kibocsátás mentes. Bel- és kültérben egyaránt használható berendezés. Meghökkentően könnyű a kezelése: Motorját akkumulátor táplálja, minimális erőkifejtéssel mozgatható köszönhetően a berendezés alatt levő hajtókeréknek.Irányítását két oldali kar és 360°-ban elforduló kerekei segítik. A 626 LX-szel gépjárműve gazdaságosan és könnyedén ragyogóvá varázsolható. A berendezéshez választható: különleges technológiával készült ún. zárt cellás, „gyémánt” szálas kefe és vegyszer-adagoló rendszer. Az egyik legkedveltebb termék, amely kereskedelmi forgalomban kapható a világon.

 

 

önjáró mobil mosóberendezés

Pony Önjáró mosó személyzeti fülkével a kényelmes munka érdekében.

Önjáró mobilmosó berendezés, melyet a biztonság és precizitás jellemez. Új, komfortos vezetőfülke, jól elhelyezett vezérlés, négy kerék és hidraulikus kormányzás biztosítja a könnyű kezelhetőséget. Hátsó differenciál tengellyel gondoskodik a stabilitásról egyenetlen talajon is. A PONY LX 24 V-os akkumulátorral, vagy modern Hybrid diesel/ elektromos energia egységgel is rendelhető.
Az utóbbi esetben az akkumulátor töltésének csökkenésekor a dízel motor beindul és tölti az energiát szolgáltató akkukat, így a munka megszakítás nélkül folytatható. Garantált kényelem és hatékonyság.

 

 

mobil vonatmosóMobil vonatmosó berendezés, mely a vonatok mosására tökéletes. A peron szinthez automatikusan alkalmazkodik. A vonat felső ablakit is egy külön kefével tudja lemosni. A berendezés mobilitása végett nem engedély köteles, így bárhol lehet használni. Egy átlagos vonatot 6-9 perc alatt tud lemosni. Víztartállyal és samponadagolóval van felszerelve.

 

  • Igazodik a peronhoz
  • Mobilberendezés
  • Nem engedély köteles
  • Szállítható
  • Saválló, rozsdamentes acél kivitel

 

Vásárolja meg áfamentesen!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet