+36 30/219-9100 ajanlatkeres@cleano.hu

Önkiszolgáló autómosó berendezések

Önkiszolgáló autómosó berendezések engedélyeztetése, építése és karbantartása!

Teljeskörű kivitelezés, alacsony rezsivel és folyamatos, kiszámítható jövedelemmel.

Elégedett beruházó

Önkiszolgáló autómosó berendezések

Önkiszolgáló autómosó berendezések engedélyeztetése, építése és karbantartása!

Teljeskörű kivitelezés, alacsony rezsivel és folyamatos, kiszámítható jövedelemmel.

Elégedett beruházó

Miért érdemes autómosóba fektetni?

Önkiszolgáló

✅ Önkiszolgáló autómosóink a legelterjedtebbek Magyarországon, ami miatt gyorsan megtérülnek befektetőink számára

✅ Kiszámítható jövedelmet biztosít, ráadásul alkalmazottak nélkül működtethető

✅ Nem szükséges hozzá melegvíz, ezért rezsije is alacsony, amit még tovább tudunk csökkenteni vízvisszaforgató rendszerünk beépítésével

✅ Teljeskörű kivitelezést vállalunk, így befektetőinknek nem kell aggódniuk semmi miatt!

Ceccato LABRADOR

Fontos számunkra a prémium minőség, ezért választottuk az olasz Ceccato LABRADOR autómosóját!

✅ Kiemelkedő teljesítménnyel és minőséggel, akár 8 mosóállással kínáljuk berendezéseinket. Vevőink igényeihez igazodva széles méretválasztékot kínálunk.

✅ Magyarországon egyedülálló kivitelben, szerkezetbe épített technikai helyiséggel építjük a mosót, vagy egy különálló, erre a célra tervezett „SKID” egységben is megvalósítható.

  • Sav és vandálló berendezés, ezért biztosítja a hosszantartó működést
  • 6-8 program választás, az ügyfelek igényei szerint
  • 1 év teljes körű garancia, amely további 1 évre meghosszabbítható
  • Saját szervízelés, a folyamatos működésért
  • Nagyobb gépjárművek számára is
  • Kulcsrakész szolgáltatás (tervezés, engedélyeztetés,beüzemelés)

 

 

Önkiszolgáló

Szolgáltatásaink

szervíz

Szervíz és felújítás

Profi szervízcsapatunk a garanciaidőn túl is rendelkezésre áll, akár egy életeten át! Meglévő mosók felújítását is vállaljuk, márkafüggetlenül is!

Hitel

Pályázat, hitel és lízing

Segítünk a hitelek, pályázati pénzek és támogatások megszerzésében, ráadásul átválalljuk a teljes papírmunkát is!

Tervezés

Tervezés, engedélyeztetés és kivitelezés

Segítünk telked felmérésében, a közművek megtervezésében, az összes engedély megszerzésében! Az egész kivitelezést mi intézzük számodra!

Munkáink

Ingyenes konzultációs lehetőség, ha további kérdéseid merültek fel vagy részletesebb tájékoztatást szeretnél!

Jelentkezz INGYENES konzultációra, ahol személyre szabottan és teljeskörűen átbeszéljük a beruházást, és hozzá kapcsolódó kérdéseid hívásban, vagy videóchaten!

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen lépésekből áll egy autómosó beruházás?

1. Döntés a beruházásról: Az ügyfélnek fel kell mérnie, hogy megfelelő-e számára ez az inflációkövető, akár 2-4 év alatt megtérülő, alkalmazott nélküli jövedelmező beruházási lehetőség. 

2. Hely meghatározása: Segítünk a megfelelő telek kiválasztásában a forgalom és a szükséges adottságok alapján, mivel ez nagyban befolyásolja a megtérülést. Ha már meglévő telekre szeretne építkezni, akkor megvizsgáljuk milyen mosót lenne érdemes telepíteni. 

3. Engedélyeztetés: Előkészítjük és kézbe vesszük az egész engedélyeztetési folyamatot, hogy ügyfelünknek ne kelljen ezzel foglalkoznia. Kiszámítjuk a felmerülő költségeket is. 

4. Finanszírozás: Kb. 30-40% önerőre van szükség az autómosó nyitásához, amelynek kiegészítésében több megoldást is tudunk nyújtani, legyen szó lízing-, pályázati- vagy hitelügyintézésről. 

5. Áfateher csökkentése: Főleg új vállalkozásoknál érdemes foglalkozni vele, egyedi elbírálás alapján.  

6. Mosóberendezés kiválasztása: Az ügyfél elképzeléseit, telek adottságait és a megtérülést figyelembe véve segítünk a megfelelő prémium berendezés kiválasztásában. 

Mennyi idő az autómosó engedélyeztetése?

Miután a telek megvásárlásra került, átlagosan körülbelül 1 év kell az autómosó megnyitásáig, mivel több lépéses az engedélyeztetés menete. Az egész folyamatot mi intézzük ügyfeleink tehermentesítése érdekében. 1 hónap az engedélyeztetési feltételek tisztázása, 1-2 hónap az építési tervek elkészítése, illetve a közműegyeztetések, és 1-2 hónap a hatósági elbírálás ideje. Ez az idő hosszabbodhat, ha nem áll rendelkezésre minden szükséges dokumentum, vagy hiánypótlást, tényállás tisztázást kér az engedélyező hatóság. Ha telekkel kapcsolatos probléma merül fel, akkor ez akár 1 év is lehet (pl. telekátalakítás, tulajdonviszony tisztázás).  

Mennyi idő alatt épül meg az autómosó?

Az autómosó építési folyamatának hossza számos tényezőtől függ. Például a mosó állások számától, a berendezés típusától, méretétől és az elérhető kivitelezői kapacitástól. Általánosságban elmondható, hogy az építési fázis hosszabb ideig is eltarthat, akár 6 hónaptól 2 évig is terjedhet. Az autómosó berendezések beszerelése és az üzembe helyezés általában néhány hetet vesz igénybe az épület elkészülte után. Az időpontokat részletesen az adott projekt méretétől és komplexitásától függően kell megtervezni. 

Mit tehetek, ha nincs elég tőkém autómosóra?

Minden ügyfelünknek szívesen segítünk a finanszírozás kérdésében. Általában minimum 30% – 40% önerőre van szükség a beruházáshoz. Ebben az esetben tudunk segíteni hitel-, lízing- és pályázati ügyintézésben. Hitelt és lízinget csak meglévő, stabil vállalkozásra lehet szerezni, és jó megoldás lehet akkor, ha önerőből megtörténik a betonozás, útépítés, engedélyeztetés költsége, és a gép megvásárlásához lenne szükség plusz tőkére. A hitel- és pályázati kiírások mindig az adott gazdasági helyzettől is függenek, de mi felkutatjuk ügyfeleink számára a lehető legjobb megoldásokat az éppen aktuális lehetőségek közül. 

Mennyit lehet keresni havonta egy saját autómosóval?

Egy 3-4 állásos önkiszolgáló mosó esetén állásonként kb. havi 800.000 Ft-os bevétellel is lehet számolni állásonként. Forgalmas helyen a havi bevétel elérheti a 3,5 millió Ft-ot is. Egy évben több, mint 30 millió Ft is lehet a bevétel, amelyből 20-30 % megy el a rezsiköltségekre, samponokra. Így jön ki az, hogy akár 2-4 év alatt is meg tud térülni az egész beruházás. 

Mennyi a mosó vízfogyasztása? Mennyit kell költeni havonta rezsire?

A vízfogyasztás nagyban függ az adott berendezés technológiájától, típusától. Önkiszolgáló autómosók esetén az ügyfél szabályozza a vízfogyasztást, de tapasztalataink alapján a havi bevétel 20-30%-át kell kifizetni rezsiköltségekre. A portál mosóberendezéseink esetén (kefés és érintésmentes autómosók) ez a költség sokkal alacsonyabb, hiszen ezek esetében a havi bevétel csupán 10-15%-a lesz rezsiköltség. Egy ilyen mosó annyira hatékony és termelékeny, mint egy 3 állásos önkiszolgáló autómosó. A költségek hosszútávú csökkentésére tudunk segíteni napelem, hőszivattyú felszerelésében és vízvisszaforgató rendszer beépítésében egyes mosótípusokhoz. 

Tudtad, hogy velünk ez is lehetséges?

Befektetés optimalizálása

Költséghatékony megoldásainkkal segítjük vállalkozásod jövedelmezőségét

Helyszíni tanácsadás

Ingyenesen és országszerte

Finanszírozási ügyintézés

Kedvező megoldások tőkekiegészítéshez, hitel és pályázatok

Kiterjesztett garancia

Teljeskörű szervíz és alkatrész ellátás, a garanciaidőn túl is, egy életen át

Akár 2 év alatt megtérülő mosóberendezések kulcsrakészen, hitel-, pályázat- és lízingügyintézéssel, 1+1 év garanciával!

Árajánlatkérés

vagy időpontfoglalás ingyenes konzultációra!

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj árajánlatot, vagy egyeztess velünk időpontot ingyenes online konzultációs lehetőségünkre!

+36 30 219 9100

ajanlatkeres@cleano.hu

6728 Szeged, Eper utca 10.