+36 30/219-9100 ajanlatkeres@cleano.hu

A hétvégén (július 14-15.) cégünk is részt vett a nagy múltú, XXXIII. Nemzetközi Kamionos és Motoros Találkozón, amely Szeged mellett, Sziksóstónál került megrendezésre. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy megismerjünk minél több embert személyesen is, és ti is találkozzatok cégünk dolgozóival, ezért is nagyon szeretjük a hasonló rendezvényeket.

Nagyon sokan meglátogatták standunkat, és megcsodálták a híres Sződy-fivérek versenyautóját, amibe be is lehetett ülni. Természetesen a Sződy testvérek személyesen is velünk tartottak, így sokan tudtatok is velük beszélgetni, és jobban megismerni az autóversenyzés világát.

Játékokkal is készültünk látogatóinknak, kicsiknek és felnőtteknek egyaránt. Kvízjátékunkon nagyon sokan részt vettetek, hiszen szuper nyereményeket lehetett bezsebelni. Nyertesünk beülhet a Sződy-testvérek mellé egy éles edzőfutamra! A kicsiknek pedig rajzversenyt rendeztünk, ahol autómosó csomagot és plüssállatokat nyerhettek. Részt vettünk a kamionhúzó versenyen is, ami hatalmas élmény volt!

Összességében csodás nap volt, köszönjük szépen mindenkinek! Buzdítunk benneteket arra, hogy gyertek el az olyan eseményekre, ahol velünk is találkozhattok, hogy jobban megismerjétek a Cleanowash-t!

Nézd meg rövid beszámoló videónkat az eseményről: