+36 30/219-9100 ajanlatkeres@cleano.hu

A mai rohanó világunban nagy kihívást jelent, hogy időt szánjunk arra, hogy járműveinket tisztán tartsuk kívül-belül. Az automata önkiszolgáló autómosók bevezetése forradalmasította az autómosást, pontosan azért, hogy kényelmes és gyors legyen ez a folyamat. Ebben a cikkben a Cleanowash automata autómosó használatát és előnyeit mutatjuk be. Ez a cikk akkor is neked szól, ha be szeretnél fektetni automata autómosóba, és akkor is, ha csak tisztán szeretnéd tartani kocsidat. Az önkiszolgáló autómosó árak igen változóak tudnak lenni a különböző cégek között, ezért megmutatjuk, hogy miért a mi mosóink képviselik a legjobb ár-érték arányt az országban!

 

 

Önkiszolgáló autómosó használata

 

Mi a Cleanowash-nál az olasz, prémium kategóriás Ceccato mosóberendezéseket telepítjük országszerte. Szeretjük, hogy gépeik megbízhatóak, hibák nélkül üzemelnek és 100%-ig karcmentesek, nem is beszélve a kiváló tisztítási hatékonyságukról. Rendkívül egyszerű a kezelésük is, amelyet bemutatunk a következőkben.

 

Kezelőfelület

 

Az könnyen kezelhető, de látványos kezelőfelületen választhatók ki a programok, érintőgombok segítségével, amely nemesacél technikai szekrénybe kerül beépítésre. Az LCD kijelző mutatja a mosásból megmaradt időt vagy összeget, a bedobott pénzmennyiséget és az aktuálisan használt mosási programot. Teljesen vízálló, így nyugodtan kerülhet rá víz vagy akár sampon is a mosás közben.

 

Fizetési lehetőségek

Lehetőség van az érmés, bankkártyás/hűségkártyás és okos órás fizetésre is. Ez rendkívül egyszerűvé teszi a fizetést mindenki számára, hiszen azok is tudnak fizetni, akiknél véletlen nincs készpénz. Lehetőség van a különböző hűségkártyás rendszerek kialakítására is, vagy pénzváltó berendezés telepítésére, amely azoknak az ügyfeleknek hasznos, akiknél nincs éppen aprópénz.

 

Mosóprogramok

A legtöbb autómosónknál az alábbi programokból lehet választani, bár befektetőink döntenek arról, hogy pontosan milyen mosóprogramokkal szereljük fel mosóikat:

    • Magasnyomású melegvizes, samponos mosás
    • Habos mosás hablándzsán keresztül (akár színes, illatos habokkal)
    • Habkefés mosás extrahosszú, szintetikus lószőrkefével, 100% karcmentesen
    • Magasnyomású hidegvizes öblítés, lakkfelület hűtő és előmosó program
    • Viasz (wax) program
    • Ozmotikus öblítővíz (biztosítja a folt és cseppmentes száradást, még fekete fényezés esetén is)
    • Kiegészítő programok: bogár és felni áztató vegyszeres program, szárító program, alvázmosás (amely egyedülálló az önkiszolgáló mosók tekintetében)

Mosóink különleges, úgynevezett ozmotikus rendszerrel vannak ellátva, amely folt és cseppmentes száradást tesznek lehetővé, mivel megszűri a különböző ásványokat és szennyeződéseket is. Az összes mosónkba beépítjük ezt a modern rendszert.

 

Kiegészítő berendezések

Ügyfeleink előszerettel kérnek autómosóik mellé valamilyen kiegészítő berendezést, legyen szó porszívóról, törlőkendő automatáról, illatgenerátorról vagy kárpittisztító gépről. Ezek több színben is választhatók, és hatalmas forgalomnövelő és ügyfélmegtartó erővel bírnak partnereink visszajelzései alapján.

Önkiszolgáló autómosók használatának előnyei

Költség- és időhatékonyság

Az önkiszolgáló autómosók használatának egyik legfőbb előnye a költséghatékonyságuk. A hagyományos autómosók gyakran felárat kérnek szolgáltatásaikért, míg az önkiszolgáló autómosók jóval megfizethetőbben állnak rendelkezésre.
Ráadásul az önkiszolgáló autómosókkal értékes időt lehet megtakarítani. Minimális várakozással gyorsan sorrakerülhetsz az autómosóknál, és pillanatok alatt lemoshatod autód. Ez az időhatékonyság különösen előnyös a zsúfolt időbeosztású emberek számára.

 

Személyre szabott mosási élmény

Az önkiszolgáló autómosók személyre szabott mosási élményt nyújtanak, hiszen hozzád, és egyéni igényeidhez igazodik. Ceccato mosóinkkal lehetőséged van használni magasnyomású lándzsás mosót, habágyút vagy akár habmosó kefét is, amellyel célzottan és könnyedén lehet eltávolítani a makacs szennyeződéseket, akár a legkisebb résekben és zugokban is. Te választhatod ki a számodra szükséges mosási programokat.

 

Környezetbarát megoldások

 

A növekvő környezettudatosság korában az önkiszolgáló autómosók fenntarthatóbb alternatívát kínálnak más járműmosó berendezésekhez képest. Lehetőséget kínálnak a vízzel való takarékosságra a vízvisszaforgató rendszer segítségével, ezzel pedig csökkentve az automata autómosók ökológiai lábnyomát.

Mi a különböző energiatakarékos megoldások telepítésében is rendelkezésre állunk, legyen szó napelemekről vagy olajfogó tisztító műtárgy telepítéséről.
Az autómosóknál alkalmazott olajfogó tisztító műtárgy olyan berendezés, amely segít a szennyeződések, olajok és zsírok eltávolításában az autómosó víztisztító rendszerében. Az autómosókban az autók mosásakor keletkező szennyeződések, például az olajok, zsírok és más vegyi anyagok eljutnak a mosóvízbe. Az olajfogó tisztító műtárgy célja, hogy kiszűrje ezeket a szennyeződéseket a vízből, mielőtt az visszakerülne a rendszerbe vagy a szennyvízcsatornába.
Az műtárgy speciális szűrőkből, szétválasztókból és más szennyeződéseket megkötni képes anyagokból áll. Amikor a szennyezett víz áramlik az olajfogó berendezésen keresztül, az olaj, zsír és más szennyeződések megragadnak vagy kicsapódnak a szűrőkön vagy a különleges anyagokon. Ezáltal az előtisztított víz tovább haladhat a szennyvíz rendszerben, anélkül hogy bejuttathatná ezeket a káros anyagokat.
Az olajfogó tisztító műtárgyak fontosak az autómosók fenntarthatósága és környezetvédelme szempontjából. Segítenek minimalizálni a káros anyagok kibocsátását és elősegítik a mosóvíz újrafelhasználását vízvisszaforgató rendszerrel kiegészítve, amely csökkentheti a vízfogyasztást. Ezek a berendezések hozzájárulnak az autómosók környezeti hatásainak csökkentéséhez és a környezetvédelemhez.

 

 

Az önkiszolgáló autómosó ára

 

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődésed, kérj tőlünk egyedi árajánlatot, hogy a számodra legmegfelelőbb feltételeket tudjuk biztosítani, egyedi igényeidre szabva. Az önkiszolgáló autómosó árak igen változók tudnak lenni ebben az iparágban. Biztosíthatunk Téged róla, hogy nálunk azt a minőséget fogod kapni, ami megéri majd a befektetésed, és amelyben nem fogsz csalódni! 1+1 éves garanciánk lejárta után is folyamatosan ügyfeleink rendelkezésére állunk szervízszolgáltatásainkkal.

 

Az automata autómosók használata gyorsan népszerűvé vált a költséghatékonyság, az időhatékonyság, a személyre szabott tisztítási élmény és a környezeti előnyök miatt. Ezek a berendezések nagyobb kontrollt biztosítanak az autótulajdonosoknak a tisztítási folyamat felett, lehetővé téve számukra, hogy pénzt és vizet takarítsanak meg, illetve környezetbarát termékeket használjanak. Kényelmükkel és rugalmasságukkal az önkiszolgáló autómosók ideális megoldást kínálnak az elfoglalt emberek számára, akik szeretnék megőrizni járművük tisztaságát és megjelenését.